Smarta Reseprylar - De Bästa Resetillbehören För Olika Typer Av Resor

Smarta resetillbehör gör resan både roligare och enklare. Det är viktigt att dina saker tar minimalt med utrymme i väskan samtidigt som de gör din resa bättre och roligare. 

Denna kollektion av praktiska reseprylar har skapats så att du enkelt kan hitta de bästa tillbehören för din nästa resa, oavsett om det är en längre backpacking resa eller endast en resa över helgen.

Sugröret som ger dig rent vatten

Sea to Summit DryLite Resehandduk

En prisbelönt resekudde

Med detta prisbelönta sugrör har du alltid tillgång till rent dricksvatten på dina äventyr. Det bästa är att inga kemikalier eller batterier behövs, istället renas vattnet genom ett hålfibermembran. Perfekt på resan när du inte vill chansa med dricksvattnet.

Ett resetillbehör du inte klarar dig utan. En bra resehandduk är ett måste för varje resa och DryLite från Sea to Summit är en av de allra bästa på marknaden. Den torkar på nolltid, tar upp otroligt lite plats och är har en antibakteriell yta som håller handduken fräsch. För fler alternativ, kolla in denna lista över de bästa resehandukarna.

Trött på nackkuddar som gör mer skada än nytta för din nacke? Denna ergonomiska och prisbelönta resekudde har en patenterad teknik och är tillverkad av memoryfoam som formar sig efter din nacke och ger ett skönt och stabilt stöd under hela resan. Tillåter dig även att röra på huvudet 360 grader. 

Det ultimata campingköket

Trangiakök

Detta stormkök för 1-2 personer gör det otroligt enkelt och roligt att laga mat när du är ute i naturen. Det är kompakt, lättvikt och håller hög kvalitet. Om du tar väl hand om detta kök från Trangia så kan det mycket väl vara det enda campingkök som du någonsin behöver köpa. För fler alternativ, kolla in denna artikel som listar de bästa stormköken 2019.

Köpguider inför resan