Få Ditt Bagage Först Nästa Gång Du Flyger – 2 Smarta Tips

Få Ditt Bagage Först Nästa Gång Du Flyger – 2 Smarta Tips

Du har precis stigit av planet efter en lång flygresa. Du är trött och har ont i hela kroppen och vill så fort som det bara är möjligt lämna flygplatsen. Du kommer fram till rullbandet och ser ett oändligt antal resväskor men inte din egen. Efter en lång väntan ser du äntligen ditt bagage, om det ändå kommit tidigare. 

Det finns definitivt saker du kan göra för att öka chanserna att få ut ditt bagage tidigare. Läs vidare och du är ute från flygplatsen snabbare än du tror är möjligt nästa gång du flyger.

Något som är väldigt enkelt att göra och som jag själv sparat mycket tid med är att märka ditt bagage med en ”ömtåligt” tagg. Vad är då fördelen med att göra detta? Väskor som har en sådan tagg kommer att lastas in i planet senare än väskor utan taggen vilket gör att din väska kommer ut bland de allra första. Att ditt bagage också behandlas försiktigare är också en annan stor fördel. Med detta tricket gäller det dock att vara noga att sätta upp tydliga taggar så att de inte missas av personalen. Se även till att taggen är från flygbolaget du flyger med, annars finns risken att taggen ignoreras eller ännu värre – att ditt bagage hamnar på ett annat flyg.

Ett annat smart tips är att kolla upp när incheckningen för bagage stänger för ditt flyg. Kom sedan och checka in strax före. Detta gör att ditt bagage lastas in i planet sist och kommer ut först. Smart va? 

Om du följer dessa tips så ökar du chanserna att ditt bagage kommer ut först nästa gång du flyger och du kan komma iväg till dina äventyr på nolltid. 

Lämna ett svar

Stäng meny