Airbnb Rabattkod (2020): Spara 360 SEK På Din Första Resa

Airbnb Rabattkod (2020): Spara 360 SEK På Din Första Resa

Det är inte mycket som är gratis här i livet. Det brukar alltid finnas någon hake med det mesta som verkar för bra för att vara sant. Detta är dock ett undantag.

Om du registrerar dig på Airbnb via denna länk så får du 360 kr rabatt på din första resa. För att denna Airbnb rabattkupong ska fungera gäller det att du registrerar dig via länken och att du på din första resa sedan bokar ett boende på minst 690 kr, that’s it. Om du redan är medlem går det att ”fuska” genom att registrera dig med en annan e-post adress för att ta del av rabatten.  

Förutom rabatten, vilka andra fördelar finns med Airbnb?

En stor andel av alla boenden som jag bokar är med Airbnb och det är en hemsida som jag skulle ha svårt att klara mig utan. Under mina resor har jag hittat otaliga fantastiska boenden till svårslagna priser. Genom Airbnb kan du boka många olika typer av boenden: ett rum i lägenhet/hus, en hel lägenhet/hus, slott, trädkojor, båthus, tält och mycket annat. I och med att vem som helst kan hyra ut så finns det en stor variation av boende som du inte hittar på andra sidor. Oavsett dina behov och budget så kommer du garanterat hitta något som passar dig på Airbnb.

Varför delar Airbnb ut rabatter?

Det fungerar så att de låter sina redan existerande användare dela med sig av en Airbnb rabattkupong till familj och vänner. De gör detta för att få fler användare och på så sätt växa sin sida. Företag gör ofta så att de bjuder på någonting för att locka fler att använda deras tjänster och på så sätt tjäna in pengarna i framtiden. I detta fallet är det en ”win-win-win” situation eftersom du får 360 SEK rabatt på din första resa och dessutom börjar använda en tjänst som kopplar ihop dig med fantastiska boenden till väldigt bra priser. Om du registrerar dig via min länk får jag också 180 kr som kan användas till att boka boende på Airbnb. Det Airbnb vinner är ännu en nöjd användare som hjälper dem att växa som företag.

Så här aktiverar du din Airbnb rabattkod

Det enda som behöver göras för att få 360 kr rabatt på din första resa är att du registrerar dig via min länk. När du sedan bokar din nästa resa kommer rabatten automatiskt läggas till och 360 kr dras av.

Det är alltså ingen rabattkod eller kupong som du behöver skriva in när du bokar, allt sker automatiskt så länge som du registrerar dig via länken

Det enda villkoret är att ditt boende kostar minst 690 kr. Antalet dagar som du bokar spelar ingen roll så länge som värdet är minst 690 kr. 

Lämna ett svar

Stäng meny